Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Asus Vivowatch kommer till Sverige

Snart finns IOS-kompatibla Asus Vivowatch att köpa i Norden. Klockan har tio dagars batteritid, är vattentät och håller kolla på bärarens puls utöver rörelser och sömn.

Trenden med smarta klockor och #aktivitetsarmband håller i sig och snart kommer #Asus med ett nytt alternativ för oss nordbor som heter #Vivowatch.

Klockan ser mer ut som ett klassiskt armbandsur än en del av konkurrenterna som satsat på ett sportigare utseende. Klockan är gjord av rostfritt stål och armbandet är 22 millimeter brett och kan bytas ut.

Skärmen som alltid är på ser ut att kunna visa färgerna svart och vitt och en färgad remsa under till används bland annat för att visa hur nära användaren är att uppnåt sina mål. För att skydda skärmen används Cornings Gorilla Glass.

Asus nya klocka kör inte Android Wear som deras tidigare Zenwatch, utan ett eget operativsystem med fokus på att få till bättre batteritid. Asus meddelar att enheten är kompatibel med både Android- och IOS-enheter. När det gäller Iphone stöds Iphone 5 eller nyare.

Asus säger att batteriet räcker i upp till tio dagar. Under den tiden håller klockan koll på användarens rörelser, sömn och puls. Vivowatch är gjord för att ha på sig dygnet runt varje dag och klarar av att följa med in i duschen.

För att prata med användarens mobil används appen Asus Hivivo och Asus har också en Healthcare-sajt där man kan kika på sina data och dela med sig till vänner och familj.

Vivowatch kommer att kosta 1 390 kronor när den dyker upp i butiker i slutet av maj.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.