Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LG: "Steve Jobs hade tyckt om G4"

LG gör sig redo att lansera sin nya smarta mobil G4 som går att få med en exklusiv baksida av läder. Enligt en talesperson för företaget skulle Steve Jobs ha tyckt om telefonen om han levt idag.

Efter att Samsung och HTC lanserat sina mobilnyheter för året är det dags för #LG att hålla presskonferens. Det koreanska företaget kommer ikväll svensk tid att visa upp nya flaggskeppet G4 som bland annat kommer gå att köpa med en baksida av äkta läder.

Trots att lanseringen inte varit än har vi sett bilder av enheten med den sydda läderbaksidan. En talesperson för företaget säger till Korea Herald att "om Steve Jobs hade levt idag, skulle till och med han ha tyckt om G4." Materialet ska ge användare ett bättre grepp och kommer med tiden att bli mjukare och få en unik patina.

Tidigare har LG berättat att det tar hela 12 veckor att tillverka de handsydda baksidorna av läder. Lädret specialbehandlas för att kännas bekvämt även efter långvarigt användande och ska tåla både fukt och hetta.

LG G4 får en bildskärm på 5,5 tum vilket är samma som Iphone 6 Plus. Enhetens skärm uppges vara betydligt ljusare men samtidigt energieffektivare än sina föregångare och LG har satsat stort på enhetens inbyggda kameror. Den främre uppges få en bländare på F1.8 för selfies i mörka miljöer.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.