Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vinn aktivitetsarmband från Fitbit

Vårkänslorna ligger i luften och med det vaknar kanske träningslusten till liv igen efter vinterdvalan. Nu kan du tävla med 99mac och vinna aktivitetsarmband från Fitbit.

Det är tävlingsdags på 99mac igen och den här gången handlar det om träning. I prispotten finns några #aktivitetsarmband från #Fitbit som förutom att samla in statistik om hur du rör på dig också kan peppa dig att nå nya mål.

Om du vill ha chansen att vinna är uppgiften enkel. Vi vill se träningsprogram för Apple-användare där bara fantasin sätter gränserna. Sätt samman ett program där du låter Apple-prylarna komma till användning, varför inte ta en 5-kilos Mac Pro istället för en kettlebell eller hänga några Macbooks i skärpet medan du gör dips?

Instruktioner

  • Klura ut ett träningsprogram (styrketräning, löpning eller varför inte yoga) anpassat för Apple-användare

  • Skriv in programmet i kommentarerna till den här artikeln

Humor och kreativitet premieras! Bilder av hur träningen kan se ut ger bonuspoäng, men juryns fokus ligger på själva träningsprogrammet.

Priser

1:a - 2:a pris: Fitbit Flex (värde cirka 800 kronor)
3:e pris: Fitbit Zip (värde cirka 500 kronor)

För att kunna delta behöver du ett konto på 99mac, det är gratis och du skaffar ett via vårt registreringsformulär.

Tävlingen pågår till och med den 4 maj 2015. Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden. Lycka till!

Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.