Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple är Hitler, enligt kinesisk vd

Det kinesiska företaget Leshi TV tros vara på gång med en egen smart mobil. Inför lanseringen jämför vd:n Apple med Hitler.

Allt är tillåtet i reklam, eller åtminstone kan det tyckas så när företag som Google och Apple ger sig på varandra i kampen om konsumenterna. I Googles senaste kampanj för Android syns olika djur tillsammans och allt slutar med texten "Var tillsammans. Inte likadana". Meddelandet syftar till att IOS är restriktivt och hämmar individualitet.

Det är fritt fram att föredra Android över IOS, men det finns kanske gränser för hur man bör lägga fram sina argument. Kinesiska Leshi TV (LeTV) sägs vara på gång med en egen smart mobiltelefon inför denna lansering har företagets vd, miljardären Jia Yueting lagt upp en bild på sin Weibo-sida med fem miljoner följare där han jämför Apple med Hitler.

På bilden syns en tecknad Hitler med en röd armbindel med Apple-loggan istället för nazisternas välkända svastika. Texten på bilden jämför Android och IOS genom att säga att Android står för frihet medan IOS står för arrogans och tyranni. I inlägget som hör till bilden skriver Yueting att Apples strategi för smarta mobiltelefoner kväver innovation och undergräver användarnas intressen, rapporterar The Verge.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
20 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.