Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rita med Inklet direkt på nya Force Touch‑styrplattan

En uppdatering till tilläggsprogrammet Inklet drar nytta av Apples nya Force Touch-styrplatta och låter användare rita med tryck.

Amerikanska Ten One Design står bakom tilläggsprogrammet Inklet till #OS X som gör det möjligt att använda styrplattan på Apples bärbara datorer för att rita direkt i datorn. På det här viset slipper användare bära med sig en ritplatta när de behöver jobba ifrån kontoret.

En ny uppdatering av Inklet drar nytta av Apples nya #Force Touch-styrplatta som finns i de senaste modellerna av 13-tums Macbook Pro med Retina och den helt nya Macbook och låter användare rita med tryckkänslighet, rapporterar 9to5mac.

"Det här betyder att Macbook-ägare med den nya styrplattan kan njuta av förbättrad, väldigt noggrann tryckkänslighet när de ritar på styrplattan oavsett om de använder ett finger eller en stylus."

Inklet syns som en ikon i menyraden och genom att klicka på den kan användaren rita direkt på styrplattan i program som Photoshop, Illustrator eller Lightroom för att nämna några exempel.

"Jag gjorde en segergest när de nya styrplattorna lanserades. De passar in perfekt med vår vision för Inklet och rita mobilt utan krångel med externa ritplattor, säger Peter Skinner, grundare av Ten One Design."

Inklet kostar 24,95 dollar, motsvarande 212 kronor och kan också köpas tillsammans med en penna för 34,90 dollar, motsvarande 300 kronor. Förutom det behövs bara någon av Apples nya bärbara datorer som kostar från 14 495 kronor.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.