Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Klistermärke: Min dator är snyggare än din bil

Patrik Fridh står bakom den vinnarslogan som nu hamnar i bakrutan för 100 medlemmar.

Vi delar ut 90 stycken gratis klistermärken som passar perfekt på bilrutan. Vår slogan "Min dator är snyggare än din bil" röstades fram av medlemmarna här på 99mac. Totalt trycker vi 100st exempelar varav 10 går till Patrik Fridh som kom på denna slogan.

Om en vecka är dom färdiga och då kommer ett beställningsformulär finnas tillgängligt här - du behöver alltså inte skriva ett inlägg nedan. Vi har dock två krav:

- Du måste vara 99mac Plus eller Pro medlem
- Du måste sätta upp märket på din bil och ladda upp en bild i vårt nya bildgalleri.

Ingenting att spara i byrålådan med andra ord!
Det kommer fler uppsättningar märken i framtiden men detta är vårt allra första klistermärke och det gör det hela lite speciellt.

Jag håller på att dubbelkolla portofrågan just nu, ovanstående förutsätter att det går att skicka ut klistermärkena till en vettig kostnad. Hämtning är alltid gratis

Kommentarer
41 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.