Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

MWC 2015

Fitbit lägger till stöd för flera enheter

Fitbit är på plats i Barcelona och visar upp sina aktivitetsprodukter. En av nyheterna är att användare nu kan använda flera enheter och få all data till samma konto.

#Fitbit är ett av företagen som ställer ut under #Mobile World Congress i Barcelona. Företaget visar dels upp sina nya aktivitetsmätare Charge, Charge HR och Surge som lanserades i oktober förra året, men bjuder också på några uppdateringar.

Fitbit berättar att det nu går att använda flera enheter till samma konto. Konceptet låter kanske onödigt, men ger användare som till exempel vill simma med Flex och använda en Surge resten av tiden möjlighet att få all data samlad.

Företaget meddelar också att inläsning av streckkoder på livsmedelsprodukter snart kommer till fler europeiska länder, men tyvärr finns inte Sverige med på listan ännu. Det gör däremot Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien. Några länder utanför Europa kommer också att få funktionaliteten – Australien, Kanada, Kina, Korea och Mexiko.

Andra nyheter är bland annat att Windows-användare kommer kunna använda röstassistenten Cortana för att logga mat. Sist men inte minst meddelar Fitbit att Charge HR-användare snart kommer kunna se träningssammanfattningar direkt på armbandets inbyggda skärm.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.