Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple livesänder evenemang i mars

Apple meddelar att de håller ett mediaevent den 9 mars i San Francisco, som också sänds live över internet.

Apple har tillkännagivit att man kommer att hålla ett särskilt mediaevent den 9 mars. Platsen kommer att vara Yerba Buena Center for the Arts i San Francisco, en arena som Apple flera gånger tidigare använt vid produktlanseringar.

Apple har inte avslöjat vad som kommer att presenteras, men en trovärdig gissning är att huvudfokus kommer att ligga på Apple Watch som börjar säljas i april. Troligtvis kommer ett mer exakt säljdatum att meddelas, samt mer information om klockan så som batteritid, pris, konfigurationsmöjligheter och eventuellt nya funktioner.

Det är också möjligt att Apple passar på att lansera andra produkter. Företaget har ryktats förbereda uppdaterade modeller av Macbook Air, samt en helt ny bärbar dator med en bildskärm på tolv tum. Möjligtvis överraskas vi också av en ny Apple TV, något som också ryktats vara på gång en längre tid.

Evenemanget kommer också att strömmas live över internet, och går att se på Mac-datorer med Safari 5.1.10 eller senare och OS X 10.6.8 eller senare. Det går också att följa strömmen i Safari på en IOS-enhet med IOS 6.0 eller senare, samt en andra eller tredje generationens Apple TV.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.