Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pebbles nya klocka heter Time

Pebble presenterar nya klockan Time som enligt företaget känner användaren och håller koll på rutinerna. Klockan lanseras via finansieringssajten Kickstarter.

Pebbles första smarta klocka lanserades via finansieringssajten Kickstarter och slog rekord som ett av de projekt som samlat in mest pengar någonsin. Nyligen började #Pebble att räkna ner på sin webbplats och nu vet vi till vad.

Företaget återvänder till Kickstarter med en ny klocka. Den nya smarta klockan heter Time och "känner användaren utantill och håller koll på rutinerna", enligt företagets pressmeddelande.

– Pebble såg först dagens ljus tack vare de 69 000 uppbackare och alla personer som supportade vår vision för tre år sedan. Vi kan inte tänka oss ett bättre sätt att dela med oss av vår nya klocka, säger Eric Migicovsky, vd för Pebble.

Pebble Time har en E-paperskärm som gör att den alltid kan vara på och visa tiden och ger god synlighet även i ljusa miljöer. Skärmen är också energisnål och ger Pebble Time upp till sju dagars batteritid.

Klockan utrustas med en mikrofon och gör det möjligt att skicka röstsvar på inkommande notiser eller spela in korta röstmemon. Time är också vattentålig och kan användas under simturen eller i duschen.

Time är 20 procent tunnare än originalversionen Pebble. Klockhuset är av rostfritt stål och skärmen skyddas av reptåligt Gorilla Glass. Time har en smart tillbehörsanslutning som gör det möjligt för hårdvaruutvecklare att ta fram sensorer och smarta armband som kan anslutas direkt till klockan.

Den nya klockan är kompatibel med både Android och IOS. Det krävs en Iphone 4S eller senare med den senaste versionen IOS 8.

Pebble Time finns i tre färger och kostar 159 dollar exklusivt via Kickstarter. De första leveranserna beräknas ske i maj 2015. Senare i år kommer klockan också att säljas i butiker och via getpebble.com till priset av 199 dollar.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.