Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: The Verge

Avsnitt av Modern Family utspelar sig helt på Macbook Pro-skärm

Ett kommande avsnitt av tv-serien Modern Family utspelar sig helt på en Macbook Pro-skärm.

Apple-produkter är numera en vanlig syn i filmer och tv-serier. Ett kommande avsnitt av serien Modern Family går några steg längre. Avsnittet Connection Lost utspelar sig helt och hållet på skärmen på en av karaktärernas Macbook Pro, rapporterar The Verge.

Karaktären Claire Dunphy befinner sig på flygplatsen och kan inte få tag på sin dotter som hon är oense med. Under avsnittets gång hoppar Claire mellan flera Apple-program och videochattar för att prata med sin familj och få tag på dottern. Enligt skribenten Bryan Bishop som fått se avsnittet låter det hela som en halvtimmes Apple-reklam, men upplägget fungerar.

Från början var det tänkt att spela in avsnittet genom att göra skärminspelningar, men för att kunna zooma in på element fick de istället duplicera och animera Macens gränssnitt manuellt för att få till en högre upplösning.

Avsnittet sänds i USA den 25 februari och hör till säsong sex.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.