Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Naturfotografering enligt Wisslaren hos Apple Store Täby

På torsdag den här veckan kommer fotografen Christoffer Collin, känd från Instagram, till Apple Store Täby för att prata om naturfotografering.

Fotodelningstjänsten Instagram har växt så det knakar. Det finns 300 miljoner användare som tillsammans delar 70 miljoner fotografier och videoklipp varje dag. En av dessa användare är svenske Christoffer Collin som i slutet av 2013 sa upp sig från sitt jobb och började arbeta med sitt Instagram-konto på heltid.

Han kallar sig för Wisslaren och har över 800 000 följare på tjänsten. Collin lägger upp många vackra naturbilder och om just det ska han prata om på torsdag den här veckan i Apple Store Täby, norr om Stockholm.

Föreläsningen är gratis och varar under en timme, men det finns ett begränsat antal platser som bokas via Apples webbplats. Collin kommer att prata om hur han kom dit han är idag och dela med sig av tips och tricks.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.