Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Under ett dygns batteritid för Apple Watch

Apple har tidigare sagt att Apple Watch kommer att behöva laddas varje natt. Målsättningen är att klockan ska klara 19 timmar blandad aktiv och passiv användning.

När Apple visade upp #Apple Watch lämnade de många frågor obesvarade. Företaget sa att klockan skulle behöva laddas varje natt, men gav inga vidare detaljer om batteritiden. Enligt nya uppgifter arbetar Apple för att kunna lansera klockan med en viss batteritid, även om det kanske inte blir så till första generationen, rapporterar 9to5mac.

Klockan drivs av en ny processor som Apple kallar för S1 och kommer att köra en nerbantad version av IOS. Processorn presterar enligt källorna nästan som A5-processorn som sitter i nuvarande Ipod Touch. Apple Watchs färgskärm är högupplöst och av hög kvalitet och sägs vara kapabel att visa 60 bildrutor per sekund. Både processorn och skärmen kommer på grund av det här att behöva en hel del ström när de används aktivt.

Från början var målet att klockans batteri skulle klara en hel dags användning där klockan större delen av tiden används passivt. Under förra året hade Apple som mål att klockan skulle klara mellan 2,5–4 timmars aktiv användning av appar och 19 timmar blandad aktiv och passiv användning, samt ha tre dagars standby-tid eller fyra dagar om den var i viloläge. 9to5mac:s källor säger dock att Apple troligen bara kommer att kunna nå upp till 2–3 dagar i antingen standby- eller viloläge.

Hur det blir vid lanseringen återstår att se. Enligt de senaste ryktena lutar det åt att Apple börjar sälja klockan i mars i år.

Kommentarer
44 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.