Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Logic Pro X uppdateras med nya funktioner

Apple uppdaterar sitt ljudredigeringsprogram Logic Pro X till version 10.1, och ger bland annat stöd för Airdrop och utökat ljudbibliotek.

Apple har släppt en uppdatering till ljudredigeringsprogrammet Logic Pro X med en stor samling nya funktioner. Version 10.1 ger bland annat tillgång till Airdrop och Maildrop vilket ska göra det enklare att dela projekt till andra enheter.

Logic Pro X 10.1 ger också en uppsjö nya ljud med bland annat över 200 nya synthtillägg och 10 nya Mellotron-instrument. I uppdateringen ingår också 10 nya virtuella trumslagare som kan spela rytmer i olika stilar, bland annat hiphop, house och dubstep.

Apple har uppdaterat sin webbplats med information om dessa och fler nyheter i den nya versionen av Logic Pro X.

Namn
Logic Pro X
Plattform
OS X
Utvecklare
iTunes S.a.r.l.
Version
10.1
Pris
1.895,00 kronor
Krav
OS X 10.9 eller senare, 64-bitars processor
Språk
Engelska, kinesiska
Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.