Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

United byter ut kortterminaler mot Iphone 6 Plus

Det amerikanska flygbolaget United köper 23 000 Iphone 6 Plus till sin kabinpersonal för att bland annat ersätta kortterminaler.

För några år sedan köpte flygbolaget United in tusentals Ipad till sina piloter för att ersätta papperskartor och manualer. Nu köper de in 23 000 Iphone 6 Plus till kabinpersonalen för att ta emot betalningar under flygningar, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är mycket glada över den här investeringen i vår kabinpersonal. Iphone 6 Plus kommer att göra det möjligt för dem att leverera en ännu högre nivå av service och erbjuda vår personal tillgång till värdefull arbetsinformation med en enkel knapptryckning så att de bättre kan tjäna våra kunder, säger Sam Risoli, chef över Uniteds ombordtjänster.

Personalen kommer att använda enheterna för att hantera de flesta transaktionerna ombord, vilket troligtvis innebär att enheterna kommer att utrustas med någon form av kortläsare. Men telefonerna kommer också att användas till flygbolagets internkommunikation och innehålla exempelvis olika manualer och rutiner.

Kabinpersonalen kommer att utrustas med de nya telefonerna med start under andra kvartalet nästa år.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.