Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples avtal med GT Advanced granskas

Fodringsägare till konkursdrabbade GT Advanced ska få tillgång till dokument som beskriver safirglastillverkarens avtal med Apple.

I oktober rapporterade 99mac att safirglastillverkaren GT Advanced Technologies ansökt om konkursskydd och att avtalet med Apple skulle upphöra. Inget av företagen har uteslutit ett framtida samarbete, men GTAT rapporteras minska sin egna tillverkning av safirglas och istället licensiera teknik och sälja ugnar för att betala tillbaka en skuld till Apple.

Nu rapporterar Wall Street Journal (kräver inloggning) att fodringsägarna till GT Advanced ska få tillgång till dokument från Apple som beskriver deras tidigare avtal, för att avgöra om uppgörelsen efter GTAT:s konkurs är rättvis.

GT Advanced har beskyllt det hårda avtalet med Apple som en huvudanledning till konkursbegäran, något som Apple har avfärdat. Apple uppger att de kommer att begränsa tillgången till viss information, och ha noga översikt över vilka dokument som görs tillgängliga för GT:s fodringsägare.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.