Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Game of Thrones blir spel av studion Telltale

Telltale Games släpper snart första delen i sin serie datorspel baserad på tv-succén Game of Thrones, och lovar en spännande handling med ödesdigra val för huvudkaraktärerna.

Spelstudion Telltale Games har gjort sig kända för sina spel uppdelade i episoder, där en ny del släpps med ungefär en månads mellanrum och sedan samlas i säsonger ungefär som en tv-serie. Därför är det kanske inte konstigt att #Telltale ofta gjort spel baserade på film- och tv-serier som Tillbaka till Framtiden, Jurassic Park eller det hyllade Walking Dead som är en av studions största spelsuccéer.

I ett samarbete med HBO är nu Telltale på gång med sin nästa satsning i form av Game of Thrones, ett spel baserat på den uppmärksammade tv-serien, som i sin tur bygger på en serie böcker. Spelets första säsong består av sex delar och den första kommer att heta Iron from Ice. Spelet utspelar sig under samma tidsperiod som tv-serien, men till största delen med andra karaktärer.

I spelserien kretsar handlingen kring huset Forrester och Telltale utlovar att spelaren kommer att kontrollera hela fem olika karaktärer ur släkten. Som brukligt är när Telltale gör spel kommer de val spelaren gör att påverka berättelsen på ibland ödesdigra sätt. Flera av skådespelarna från tv-serien kommer också att vara med och ge röst åt karaktärerna de spelar på tv.

Telltale Games har inte avslöjat lanseringsdatum mer än att den första delen är planerad att släppas innan slutet av året. Om Walking Dead är något att gå efter kan studions tolkning av världen i Game of Thrones mycket väl vara ett välkommet tillskott för fans i väntan på att nästa tv-säsong ska få premiär på HBO.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.