Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nokia Lumia blir Microsoft Lumia

Microsoft kommer nu officiellt att byta namn på sina smarta mobiltelefoner från Nokia Lumia till Microsoft Lumia.

I början av året köpte Microsoft Nokias mobildivision där bland annat Lumia-lurarna med Windows Phone ingick. Nu är det officiellt att telefonerna kommer att byta namn och istället heta Microsoft Lumia.

Microsoft ser fram emot att snart kunna lansera nya Lumia-enheter, rapporterar The Verge. Existerande webbsidor och konton på sociala medier som skötts av Nokia kommer att flyttas över till Microsoft.

Medan det står klart att Lumia-lurarna kommer att byta namn, har Microsoft en licens som låter dem använda Nokia under tio år för enklare telefoner.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.