Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper andra "Golden Master"-version av Yosemite

Apple släpper en andra version av sin "Golden Master"-kandidat av operativsystemet OS X Yosemite, och även en ny betaversion av IOS 8.1.

Apple har gjort en andra så kallad "Golden Master"-version av OS X Yosemite tillgänglig för utvecklare, en dryg vecka sedan den första. I samband med detta har det också släppts en ny version av den publika betaversionen, den femte i ordningen.

Den första GM-versionen benämndes som en kandidat, och det gör även denna. Enligt 9to5mac finns det inga uppenbara skillnader mellan de två versionerna, men det är sannolikt att denna andra GM-kandidat har åtgärdat problem som hittats i den första, så som stabilitetsändringar eller buggfixar.

Den nya GM-versionen av OS X Yosemite har byggnummer 14A386A, och kan bli den sista innan en skarp lansering, som enligt rykten är planerad till den 16 oktober. Som 99mac rapporterat genomgår Apples personal internutbildning i det nya systemet, och ska vara klara med kurserna senast den 13 oktober.

Apple har också idag skickat ut en andra betaversion av sitt mobila operativsystem IOS 8.1, som enligt uppgifter ska lanseras 20 oktober tillsammans med en USA-lansering av betalsystemet Apple Pay.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.