Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Iphone 6 till Kina i oktober

Säljstarten av Apples Iphone 6 och Iphone 6 Plus är planerad att börja i Kina i mitten av oktober.

Apple presenterade sina nya telefoner Iphone 6 och Iphone 6 Plus under ett pressevenemang den 9 september, och inledde säljstartern i USA och åtta andra länder den 19 september. Sverigepremiär var nu i fredags, men en lansering i Kina såg först ut att dröja då kinesiska myndigheter uttryckt oro över säkerheten i IOS 8.

Nu meddelar Apple i ett pressutskick att de nya modellerna av Iphone kommer att börja säljas i Kina den 17 oktober. Enligt Reuters har det kinesiska ministeriet för industri och informationsteknologi (MIIT) godkänt Iphone 6 efter att Apple åtgärdat potentiella säkerhetsrisker som kunde innebära stöld av personlig data.

Ministeriet uppger att de testat telefonerna noggrannt, och även haft samtal med Apple om sina farhågorna. Det är dock oklart vilka åtgärder, om några, Apple har genomfört. Apple uppdaterade operativsystemet IOS 8 med säkerhetsuppdateringen 8.02 i fredags.

En godkänd lansering i Kina innebär att Iphone 6 och Iphone 6 Plus snart gör entré på världens största marknad för mobiltelefoner. Enligt Tech in Asia såldes det 351 miljoner smarta mobiltelefoner i Kina under 2013.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.