Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

poddradio

Avsnitt #63: Äntligen nytt IOS

Redaktionen delar med sig av de första intrycken från IOS 8 och hittar både stort och smått att tycka om, nu undrar Ida och Jakob bara när nästa version av OS X kommer?

Under onsdagen försökte många IOS-användare att uppdatera till IOS 8, den senaste versionen av Apples mobila operativsystem. Det blev lite väntetid för en del men vid det här laget borde alla som vill kunna uppdatera utan dröjsmål.

I den här veckans avsnitt av 99mac:s #poddradio delar redaktörerna Ida Lindkvist och Jakob Nilsson med sig av de första intrycken. Det är inte så mycket nytt på ytan, men det finns både stort och smått bland de nya funktionerna som är välkomna tillskott.

Ni som inte kommer och träffar oss på 99mac-puben ikväll får ha en trevlig helg, till er andra – Vi ses snart!

Avsnitt: Äntligen nytt IOS

Längd 41:22, filstorlek 26,86 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.