Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple direktsänder eventet 9 september

Apple har precis uppdaterat sin webbplats med information om att de kommer att direktsända presskonferensen på tisdag.

Apples webbplats pryds nu av en stor räknare som räknar ner till presskonferensen nästa vecka. Företaget kommer att direktsända evenemanget så att alla som vill kan följa det utan att vara på plats i Cupertino, USA.

På tisdag den 9 september klockan 19:00 svensk tid är det dags för eventet att dra igång. Apple förväntas bland annat att visa upp #Iphone 6, efterföljaren till nuvarande #Iphone 5S.

Den här gången har Apple valt att hålla presskonferensen i Flint Center i Cupertino, något de bara gjort ett fåtal gånger förut. En ny byggnad har uppförts framför ingången som än så länge är maskerad. Självklart är spekulationerna i full gång kring vad den ska användas till.

En del tror att den ska användas för att demonstrera möjligheterna med Homekit eller Healthkit, andra funderar på om det är en scen där U2 kommer att uppträda.

För att kunna se direktsändningen krävs Safari 5.1.10 eller senare och OS X 10.6.8 eller senare. Det fungerar också med Safari i IOS 6 eller senare. Andra eller tredje generationens Apple TV med mjukvaruversion 5.0.2 eller senare kommer också att kunna visa videoströmmen.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.