Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

tillbakablick

Det bästa från tidigare Iphone‑presentationer

Om en vecka kommer Apple högst troligt att introducera en eller flera nya telefoner. Kika på det här videoklippet för en snabb repris av de tidigare Iphone-lanseringarna medan vi räknar ner till nästa tisdag.

Apple introducerade #Iphone i januari 2007. Denna första modell såldes aldrig i Sverige, utan vi fick vänta till uppföljaren #Iphone 3G som började säljas via Telia i juli 2008. Sedan dess har företaget visat upp en eller flera Iphone-modeller på höstkanten varje år.

Om en vecka är det dags för ett nytt event i Cupertino, USA. Apple har skickat ut inbjudningar till Flint Center of the Performing Arts, en lokal som de bara använt vid tre tidigare tillfällen.

Förra året var första gången som företaget introducerade två nya Iphone-modeller. Den tidigare #Iphone 5 fick en ny färggladare utsida av plast och döptes till #Iphone 5C och #Iphone 5S introducerades som den nya toppmodellen.

Inför det här evenemanget verkar de flesta eniga om att det blir två modeller med nya större skärmstorlekar. Namn som cirkulerat med rykten om enheterna är #Iphone 6 och #Iphone Air. Hur det blir med den saken får vi vänta på i ytterligare några dagar, medan Apple finslipar sin presentation.

Här finns ett kort videoklipp som samlar en del av det bästa från företagets tidigare Iphone-presentationer som är väl värt att se för att minnas tillbaka på de telefoner som varit.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.