Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bygget av Campus 2 går framåt

En drönare utrustad med en Gopro-kamera visar hur det går för Apples bygge i Cupertino. Den runda byggnaden är tänkt att invigas under 2016.

Apple håller på och bygger sitt nya huvudkvarter i Cupertino, USA och har satt upp höga staket runt området. Men det hindrar inte nyfikna från att ta flygfoton som visar hur arbetet med den enorma runda byggnaden går framåt.

#Campus 2 förväntas stå klart under 2016 och senast i juli visade flygbilder upp området. Nu omkring en månad senare kommer det här filmklippet och visar vad som hänt sedan sist. En drönare utrustad med en Gopro-kamera hade inga bekymmer med att ta sig över de gröna staketen.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.