Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Flappy Birds skapare släpper nytt spel

Dong Nguyen följer upp sitt spelfenomen Flappy Bird med ett nytt spel kallat Swing Copters, som släpps den 21 augusti.

Tidigare i år väckte Dong Nguyen stor uppmärksamhet på internet när han valde att ta bort succéspelet Flappy Bird från App Store, efter att ha varit den mest nedladdade gratisappen under hela januari månad. Nguyen ska ha dragit in cirka 300 000 kronor om dagen i annonsintäkter, men hävdade i intervjuer att spelet blivit för beroendeframkallande. Han hade dock för avsikt att fortsätta utveckla spel.

Nu kommer Nguyens nästa spel till App Store, rapporterar Toucharcade. Det heter Swing Copters, och har ett utseende och ett spelsätt som är till förvillelse lik föregångaren. En skillnad från Flappy Bird är att spelfiguren här rör sig vertikalt, och att det om möjligt verkar ännu svårare. Som tidigare gäller det att trycka för att ändra riktning, och så gott det går försöka undvika hinder. En träff, och spelet är slut.

Swing Copters är planerat att släppas den 21 augusti till IOS som en gratisapp med annonser. För ett sju kronors köp inuti appen går annonserna att ta bort. Det återstår att se om det här spelet blir lika populärt som Flappy Bird, och hur upphovsmannen då kommer att hantera det.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.