Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny macbok om Apple's program Motion

Peachpit Press lanserade i dagarna en ny macbok, "Apple Pro Training Series: Motion", som handlar om rörlig grafisk-design med Apple's program Motion. I ett smart "steg-för-steg" system får du lära dig allt från grunden till de mest avancerade funktionerna som finns i Motion. Vare sig du är en nybörjare eller en redan färdigutbildad designer finns all nödvändig information du söker om Motion i boken. Det utlovas att man kommer lära sig programmet på väldigt kort tid.

Boken kostar $50 och levereras med en DVD-skiva så att du lätt kan hitta det du söker.

Länkar:
http://www.macnn.com/news/26913
http://www.peachpit.com/title/0321278267

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.