Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: IOS 8 och Yosemite släpps inte samtidigt

Trots stor integration vad gäller funktioner kan OS X Yosemite komma att släppas cirka en månad senare än IOS 8.

Med OS X Yosemite och IOS 8 går Apple längre än någonsin vad gäller integration och samspel mellan de båda operativsystemen. Alla förhandsversioner till utvecklare har hitills gjorts tillgängliga samtidigt, men enligt Mark Gurman på 9to5mac kan ändå Yosemite komma att släppas senare.

Enligt Gurman kommer IOS 8 i september jämsides med nya Iphone 6. OS X Yosemite släpps månaden efter, i oktober. Detta skulle i så fall vara en upprepning av förra året, då IOS 7 och OS X Mavericks lanserades med en månads mellanrum.

2013 uppgav Apple att man tagit utvecklare från Mavericks för att få klart IOS 7 i tid. I år är det tvärtom Yosemite som får förstärkning från personal som jobbar på IOS, enligt Gurman. Han tror också att en första publik betaversion av Yosemite kommer antingen i slutet av juli eller början av augusti.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.