Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Iphone 5S populärast i världen

Under årets första kvartal sålde Iphone 5S mest av alla mobiler i världen, enligt en undersökning. Enheter från Apple, Samsung, Sony, LG och Xiaomi utgör topp 20-listan.

Apples senaste flaggskeppsmobil, #Iphone 5S, sålde bäst under årets första kvartal, enligt en undersökning av ABI Research. Apple och Samung har flest placeringar bland de 20 bästsäljande enheterna.

Bästsäljande telefoner under första kvartalet 2014

Placering

Tillverkare

Modell

1

Apple

Iphone 5S 16 GB

2

Samsung

Galaxy S4 Euro 16 GB i9500

3

Samsung

Galaxy S3 16 GB i9300

4

Samsung

Galaxy S4 LTE i9505

5

Apple

Iphone 4S 8 GB

Sony, LG och för första gången Xiaomi fyller upp resterande av topplistans 15 platser, medan Huawei för första gången inte kvalificerar sig. ABI Research tror dock att HTC och Huawei kommer att ta sig in på listan över det andra kvartalet 2014 då de släppt HTC One (M8) respektive Huawei Ascend P7.

"Förekomsten av Galaxy S3 och Iphone 4S i topp fem är bevis på den bestående dragningskraften hos dessa modeller och leverantörernas starka varumärken, vilket möjliggör en lång och lönsam livscykel, något som andra leverantörer bara kan drömma om", säger Nick Spencer på ABI Research.

Samtidigt som Apple lanserade Iphone 5S släppte de för första gången en andra ny modell med ett något lägre pris, Iphone 5C. Det blir intressant att se hur Apple väljer att göra i höst när de förväntas lansera nya modeller av Iphone, om Iphone 5C kommer att ta över rollen som det billigaste alternativet från Iphone 4S.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.