Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Taiwanesisk tillverkare gör Touch ID för kommande Ipad-modeller

Apple arbetar tillsammans med tillverkaren TSMC för att ta fram Touch ID för kommande generationer av Ipad Air och Ipad Mini, enligt en kinesisk sajt.

När Apple introducerade Ipad Air och Ipad Mini med Retina var det egentligen bara en sak som saknades – fingeravtrycksläsaren #Touch ID. 99mac rapporterade i slutet av april att kod i IOS 7.1.1 tyder på att kommande generationer av Ipad-modellerna får stöd för tekniken.

Apple arbetar nu tillsammans med #TSMC för att ta fram Touch ID för Iphone 6, Ipad Air 2 och Ipad Mini, rapporterar sajten cecb2b.com. Taiwaneiska TSMC tillverkar också Apples kommande A8-processor.

Samsung arbetar också på att få in fingeravtrycksläsare i surfplattor, deras kommande modell Galaxy Tab S kommer med en liknande läsare som finns i deras mobiltelefon Galaxy S5.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.