Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

påsktips

Pyssla med Foldify

När äggen är färdigmålade och riset är på plats kan pysslandet fortsätta med dessa Ipad-appar från Pixle. Foldify och Foldify Zoo skapar vikbara pappersfigurer.

Påsken brukar sammankopplas med pyssel, och för den som inte får nog av att måla ägg och dekorera ris finns det massor av appar som tar pysslandet till nya nivåer.

Pixle har släppt två stycken appar i Foldify-serien. Med Foldify går det att skapa vikbara pappersfigurer utifrån mönster. Mönstren kan sedan skrivas ut, klippas och vikas ihop till dekorativa figurer. I appen går det också att färglägga och dekorera efter behag.

Självklart finns det gott om extra mönster och dekorationer att köpa till inuti appen. Appen stöder direkt utskrift via Airprint, men det går också att e-posta mönstren som PDF.

Foldify Zoo är en fristående variant av appen där figurerna består av olika djur, så varför inte göra en kyckling eller hare?

Namn
Foldify
Plattform
IOS
Utvecklare
Pixle
Version
1.5.1
Pris
28,00 kronor
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare. Kompatibel med Ipad.
Språk
Svenska, engelska med flera
Namn
Foldify Zoo - Papercraft fun!
Plattform
IOS
Utvecklare
Pixle
Version
1.0
Pris
15,00 kronor
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare. Kompatibel med Ipad.
Språk
Svenska, engelska med flera
Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.