Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tim Cook hedras av Auburn University

Tim Cook är en av årets mottagare av Lifetime Achievement Award som delas ut av Auburn University. Nu hyllar man också Cook med en video.

I december 2013 tillkännagavs att Auburn University tilldelat Tim Cook en så kallad Lifetime Achievment Award. LAA har delats ut av universitetet sedan 2001 till personer som examinerats från Auburn och gjort enastående insatser.

Tim Cook tog examen från Auburn University 1982 i produktionsteknik. Nu har en video lagts upp på universitetets hemsida som hedrar Cook.

Tim Cook hedras av profiler som Jeff Williams från Apple och Disneys vd Bob Iger. Bland annat prisas Cook för sin starka känsla för etik och sin förmåga att hantera logistik och lagerhållning.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.