Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

OS X kan få nytt utseende i nästa version

Nästa version av operativsystemet OS X förväntas presenteras under WWDC i juni, och rykten säger att den största förändringen blir ett nytt utseende.

I och med lanseringen av OS X Mountain Lion 2012 övergick Apple till att uppdatera sitt operativsystem för datorer årligen, liksom man alltid gjort med det mobila operativsystemet IOS. Efter förra årets OS X Mavericks förväntas nu nästa version visas upp på #WWDC i juni.

Rykten har sedan tidigare börjat spridas om vilka nya funktioner nästa version av #OS X kan komma att få. Nu rapporterar Mark Gurman för 9to5mac att den största förändringen blir estetisk. Apples chefsdesigner Jony Ive uppges arbeta med en kraftig förändring av operativsystemets utseende.

Den nya designen ska inte bli lika omfattande som det som skedde i IOS 7, men precis som där kommer fokus att ligga på ett plattare utseende och vita texturer. De specifika detaljerna om det nya utseendet är inte känt, men enligt 9to5mac är en nya design av OS X en av Apples högsta prioriteter just nu.

Andra funktioner i en ny version av OS X som det spekuleras kring är integration med Siri och stöd för Airdrop från och till IOS-enheter. Än så länge är väldigt få detaljer kända, men 99mac kommer löpande att rapportera om nya rön.

Kommentarer
32 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.