Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kvartalsrapport

Året börjar dåligt för HTC

När HTC rapporterar siffrorna för årets tre första månader ser det inget vidare ut med 406 miljoner kronor i förlust. I slutet av kvartalet lanserades nya HTC One (M8) som kan lyfta siffrorna för nästa kvartal.

En av Iphones största konkurrenter är flaggskeppsmobilen #HTC One, men medan Apple rapporterar rekordvinster har det länge gått sämre för HTC som nu rapporterar att bolaget gått med förlust årets första kvartal. Medan telefonen fått fin kritik i recensioner, sägs marknadsföringen av enheten vara en av orsakerna till att försäljningen inte varit starkare, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.

Det är den andra gången för de tre senaste kvartalen som företaget rapporterar röda siffror. Förlusten för första kvartalet 2014 är 1,88 miljarder taiwanesiska dollar, motsvarande 406 miljoner kronor. #HTC förvarnade vid förra #kvartalsrapporten att det nya året skulle börja dåligt, men det gick till och med sämre än väntat.

HTC förväntade sig att sälja för 35 miljoner dollar, men nådde upp till 33,12 miljoner taiwanesiska dollar, motsvarande 217 miljoner kronor. Under årets första månader lanserade företaget inga större nyheter, men den 25 mars visade de upp nya HTC One (M8) och inför nästa kvartal förväntar sig företaget att kunna visa upp både bättre siffror.

Apple har ännu inte presenterat siffrorna för sitt andra kvartal 2014, vilket motsvarar HTC:s siffror då de har ett brutet räkenskapsår, men den 23 april är det dags.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.