Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Canonicals vd: "Apple har köpt 3 års leveranser av safirglas"

Enligt Mark Shuttleworth, vd för Canonical, har Apple säkrat leveranser för stora mängder safirglas-skärmar.

Canonical är företaget bakom det linuxbaserade operativsystemet Ubuntu. Förra året försökte företaget genom sajten Indiegogo finansiera den smarta telefonen Ubuntu Edge, vilken bland annat skulle ha en skärm av safirglas på 4,5 tum. Nu fick aldrig företaget in tillräckligt med pengar, så det blev inget av Ubuntu Edge.

Enligt Canonicals vd Mark Shuttleworth har nu Apple gått in och köpt stora mängder skärmar av safirglas som varit avsedda för Canonicals telefonkoncept. Shuttleworth menar att detta motsvarar tre års tillverkningskapacitet av #safirglas, rapporterar Gigaom.

Tidigare har 99mac skrivit om att Apple samarbetar med GT Advanced för att få igång tillverkning av safirglas-skärmar i Arizona. Fabriken där ska ha beställt maskiner för att tillverka mellan 100 och 200 miljoner skärmar per år. Det är i dagsläget okänt om det är denna tillverkning som Mark Shuttleworth syftar på.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.