Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Förhandsrykten

Samsung Galaxy S5 förpackning syns på bild

En nederländsk blogg publicerar nu en bild som sägs föreställa förpackningen till Samsung Galaxy S5 och specifikationerna på den kommande flaggskeppsmobilen.

Samsung har skickat ut inbjudningar till evenemanget Unpacked 5 den 24 februari i år och enligt ryktena kommer företaget att visa upp #Samsung Galaxy S5, efterträdaren till deras nuvarande flaggskeppsmobil Galaxy S4. Obekräftade specifikationer på den nya mobilen har redan läckt ut, men nu finns det också bilder som sägs föreställa förpackningen på en nederländsk blogg.

Enligt förpackningen får telefonen en 5,25-tumsskärm med AMOLED-panel. Upplösningen blir 2 560 x 1 440 pixel och punkttätheten blir 560 pixel per tum (ppi), vilket är betydligt mer än vad Apples Iphone 5S kan skryta med som har 326 ppi.

Galaxy S5 får en fyrkärnig processor på 2,5 gigahertz och det pekar mot att det blir Qualcomm Snapdragon 805, något som också stämmer överens med de tidigare ryktena. Telefonen får stöd för 4G/LTE och får mer primärminne än sin föregångare. Galaxy S4 har två gigabyte medan den nya får en gigabyte till. Iphone 5S har en gigabyte.

De tidigare läckorna nämner en 16 megapixel-kamera till baksidan, men bilden av förpackningen listar istället den bakre kameran med 20 megapixel. Kameran på framsidan får 2 megapixel. Bilden avslöjar inget om det blir ett chassi av plast eller aluminium, men ryktena gör gällande att Galaxy S5 kommer i båda varianterna.

Evenemanget den 24 februari börjar klockan 20.00 och äger rum i Barcelona i samband med den stora mässan Mobile World Congress.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.