Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Försäljningsrekord i App Store under december

Apple meddelar att man slagit försäljningsrekord med över en miljard dollar i App Store under december månad 2013. Totalt sett når försäljningen under förra året upp till 10 miljarder dollar.

Kunder i Apples App Store shoppade loss under förra året. Totalt sett nådde försäljningen upp tio miljarder dollar, motsvarande 65 miljarder kronor, berättar företaget i ett pressmeddelande. Tillsammans har alla utvecklare som skickar in appar till butiken nu tjänat 15 miljarder dollar.

December 2013 blev dessutom den mest framgångsrika månaden i App Stores historia med försäljning för över en miljard dollar. Kunderna laddade ned nära tre miljarder appar under årets sista månad. Apples chef för internetmjukvara och internettjänster Eddy Cue ger följande kommentar:

"Vi vill tacka våra kunder för att de gjort 2013 till det bästa året hittills för App Store. Vi hade ett imponerande utbud av appar under julen och ser fram emot att få se vad utvecklarna skapar under 2014."

App Store innehåller enligt Apple över en miljon appar för Iphone, Ipad och Ipod Touch i 155 länder runt om i världen. Av dessa är över 500 000 anpassade särskilt för Ipad.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.