Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Uppdatering till Airport-enheter löser problem med nätverket

En ny uppdatering till Airport Extreme och Airport Time Capsule med stöd för 802.11ac sägs bland annat lösa problem där USB-anslutna diskar inte syns i Time Machine.

Apple släpper en uppdatering till de senaste modellerna av sina Airport-enheter med stöd för 802.11ac. Både Airport Extreme och Airport Time Capsule kan hämta uppdateringen som heter Firmware update 7.7.2 via Airport-verktyget i OS X.

Uppdateringen löser enligt informationen på Apples supportsidor tre problem som rör USB-anslutna hårddiskar och nätverk.

Den här uppdateringen:

  • Åtgärdar ett problem som förhindrar en USB-hårddisk ansluten till en AirPort Extreme från att visas som en tillgänglig disk i Time Machine

  • Löser ett problem som periodvis kan orsaka att WAN-anslutningen kopplas ned

  • Löser ett problem som kan leda till en nätverksloop

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.