Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Boot Camp-uppdatering till nya Imac

Apple lanserade under tisdagen nya modeller av Imac, och nu finns redan en första mjukvaruuppdatering tillgänglig som löser ett problem med att installera Windows via Boot Camp.

De nya modellerna av #Imac har fått nya fyrkärniga Haswell-processorer, bättre grafik och snabbare Wifi. De har dessutom redan fått en mjukvaruuppdatering som åtgärdar ett problem med att installera Windows via #Boot Camp.

Om både en extern optisk läsare och ett USB-minne är inkopplade under installationen av Windows 7 eller 8 via Boot Camp kan skärmen bli svart. Imac (sent 2013) EFI Update 2.1 heter uppdateringen som ska lösa problemet och den finns att ladda ned via Apples webbplats eller Mac App Store.

För att uppdatera krävs OS X 10.8.4 eller senare och filen är 8,7 megabyte stor.

De nya modellerna finns redan att köpa och är färdiga att skickas inom 24 timmar från Apple Store på nätet. Det gäller alla modellerna utom den bättre Imac 21,5-tum som dröjer 2 till 3 veckor.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.