Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Brinnande minnen kan ställa till det för Apple

Världens nästa största tillverkare av minneskretsar har fått stänga ned en fabrik i Kina efter en brand. SK Hynix levererar minnen till flera datortillverkare, däribland Apple.

Apple och flera andra elektroniktillverkare av exempelvis datorer och mobiler köper in minneskretsar från SK Hynix. Företaget är baserat i Sydkorea och har fabriker i Korea, USA, Kina och Taiwan. Nyhetsbyrå Bloomberg rapporterar att en av fabrikerna i Kina nu har stängts ned efter en brand.

SK Hynix undersöker om det finns några dödsoffer samt orsaken bakom branden på fabriken i Wuxi, Kina, enligt en talesperson för företaget. Branden startade under onsdagseftermiddagen medan ny utrustning installerades.

Företaget tillverkar 25 procent av alla DRAM-minnen som återfinns i alla typer av datorprodukter. Att de behöver stänga en fabrik kan i slutändan innebära prishöjningar även för företag som inte köper minnen direkt av SK Hynix.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.