Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Videoklipp visar Iphone 5S-skal i guld och grafitgrå

Det har kommit flera bilder av de yttre delarna till den kommande Iphone-modellen som kallas för 5S. Här är två videoklipp som visar upp skal i färgerna champagne och grafitgrå.

En officiell inbjudan från Apple till eventet som sägs äga rum den 10 september är bara dagar borta nu. Det har släppts flera bilder och videoklipp av variernade kvalitet som sägs visa den nya flaggskeppsmodellen #Iphone 5S som ska ta över tronen efter nuvarande Iphone 5.

Telefonen sägs komma i inte mindre än två nya färger. Guld, eller champagne och grafitgrå. Det ska dock sägas att den grafitgrå dykt upp så pass sent att flera tvivlar på att den kommer att lanseras som en ny färg och menar att det troligtvis rör sig om en tidig prototyp och inte en färdig version för snar lansering.

Det första videoklippet kommer från Techfast Lunch & Dinner som visar chassit eller skalet på den champagne-färgade telefonen. Dessutom försöker de att montera komponenterna från en Iphone 5 i det nya skalet och hittar flera olikheter mellan de två skalen.

Andra filmklippet kommer från tekniksidan Besttechinfo som visar det grafitgrå skalen jäfmröt med den existerande Iphone 5 i svart.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.