Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Dota 2 släpps för Mac

Windows-användare fick Dota 2 via Steam redan för någon vecka sedan. Nu är det äntligen dags för Mac- och Linux-användare.

Spelet #Dota lanserades som en inofficiell karta till det klassiska spelet Warcraft 3. Defence of the Ancients som spelet egentligen heter blev en jättesuccé och en uppföljare planerades, Dota 2. Den har funnits i betaversion ett tag och för någon vecka sedan kom den publikt till Windows-användare. Nu kan dock även Mac- och Linux-användare glädja sig åt uppföljaren som laddas ned via Steam.

Spelmässigt skiljer det inte mycket från originalet och är i allt väsentligt gratis att spela. Videoklippet nedan visar hur det ser ut.

Mac-användare behöver datorer som lever upp till följande specifikationer:

  • OS X Lion, 10.7 eller senare

  • 4 GB internminne

  • 8 GB lagringsutrymme

  • Nvidia 320M eller bättre, Radeon 7000 eller bättre, Intel HD Graphics 3000 eller bättre

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.