Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Videotest

Ny app från sökmotorn Duckduckgo

Den alternativa sökmotorn Duckduckgo har släppt en app för sökningar och även för att läsa artiklar och nyheter. 99mac har tittat närmare på appen i en video.

När det kommer till sökmotorer på nätet är det sedan många år tillbaka Google som regerar. För många är Google synonymt med att söka, så pass att verbet googla uppstått. Det finns dock andra sökmotorer som försöker ta marknadsandelar från Google som till exempel Bing från Microsoft som bland annat Apple använder sig av i vissa fall.

En annan sökmotor är Duckduckgo som trots det lustiga namnet är en seriös satsning på att vara ett fullgott alternativ till Google. För att skilja sig från Google gör Duckduckgo en stor grej av att de är en neutral sökmotor som inte försöker spåra dig som användare och som inte anpassar sökningen efter vad du tidigare sökt på eller vem du är. Google å sin sida är kända för att försöka samla på sig så mycket data de kan om användarna för att i slutändan kunna sälja annonser bättre.

Nu har #Duckduckgo släppt en app för sin sökmotor och 99mac har tittat närmare på den i en ett videoklipp som finns ovan.

Appen finns gratis i App Store och är än så länge inte anpassad för Ipad.

Namn
Duckduckgo Search & Stories
Plattform
IOS
Utvecklare
Duck Duck Go, Inc.
Version
5.0
Pris
Gratis
Krav
Kompatibel med Iphone 3GS, Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5, Ipod Touch (tredje generationen), Ipod Touch (fjärde generationen), Ipod Touch (5:e generationen) och Ipad. Kräver IOS 6.1 eller senare. Appen är optimerad för Iphone 5.
Språk
Svenska, engelska med flera
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.