Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Bob Nichols, USDA, Flickr

Apple anställer tidigare chef för amerikanska Naturvårdsverket

Apple anställer Lisa Jackson som tidigare varit chef över den amerikanska motsvarigheten till Naturvårdsverket, EPA. Hon kommer att jobba direkt under Tim Cook med miljöfrågor.

Apples vd Tim Cook berättade under #All Things D11-konferensen att företaget anställer Lisa Jackson. Hon var tidigare chef för Environmental Protection Agency, EPA, vilket är den amerikanska motsvarigheten till Naturvårdsverket.

Tim Cook sa under intervjun under tisdagen med Walt Mossberg och Kara Swisher:

"När företag blir större, får de mer uppmärksamhet. Det kommer med området. Jag tycker att Apple gör ett fantastiskt arbete. Ta miljöfrågor som ett exempel. Apple är först med att ta bort alla gifter i produkter. Vi levererar de mest effektiva produkterna. Vi äger den största installationen av solenergi av alla företag utanför energisektorn. Lisa Jackson börjar på Apple. Hon styrde EPA under de senaste fyra åren och kommer att arbeta med miljöfrågor."

På Apple kommer Jackson, som har en bakgrund inom kemiteknik, att rapportera direkt till Tim Cook. I januari slutade hon på EPA efter att Obama-administrationen börjat stödja en för miljövänner kontroversiell rörledning, skriver 9to5mac.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.