Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nytt utbytesprogram

Apple TV med Wifi-problem byts ut

Apple har informerat internt om att ett mindre antal enheter av tredje generationens Apple TV har problem med Wifi. Enheterna kan bytas ut gratis upp till två år efter produkten köptes.

Ett litet antal Apple TV från tredje generationen har problem med Wifi. Enheterna kan ha problem som att inte hitta trådlösa nätverk, problem att koppla upp sig mot dem, och tappade eller återkommande problem med uppkopplingen, skriver 9to5mac.

Bild: 9to5mac

I ett läckt internt meddelande till Apples butiker, supportanställda och auktoriserade serviceverkstäder skriver företaget att om en tekniker hittar något av problemen hos en enhet kan den bytas ut via ett utbytesprogram gratis upp till två år efter att den köpts.

Bara vissa serienummer berörs av utbytesprogrammet. De sista fyra bokstäverna måste vara DRHN och det tredje och fjärde tecknet måste innehålla något av följande kombinationer:

  • H9, HC, HD, HF, HG, HH, HJ, HK, HL, HM, HN, HP, HQ, HR, HT, HV, HW, HX, J1, J2, J3, J4, J5, J6, J7, J8, J9

Tidigare i år släppte Apple en lätt uppdaterad version av Apple TV med uppdaterade komponenter för trådlösa nätverk, enligt information som skickats in till Federal Communications Commission, FCC. Det är en federal myndighet i USA som motsvaras av Post- och telestyrelsen i Sverige. 9to5mac spekulerar att Apple uppdaterade Apple TV just för att ett antal enheter har de beskrivna Wifi-problemen.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.