Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Väla Centrum

Nästa Apple Store öppnar i Helsingborg

UPPDATERAD. Apples senaste platsannonser avslöjar att företaget öppnar nästa svenska Apple Store i Helsingborg. Nästa vecka anordnar Apple ett rekryteringsevenemang för de som är intresserade av att söka arbete i butiken.

Apples rekryteringssida visar sedan några dagar tillbaka en rad nya tjänster inom företagets butiksverksamhet. Enligt 99mac:s källor har Apple skickat personal till huvudkontoret i Cupertino för att genomgå en så kallad Core-utbildning.

Bland platserna dit Apple söker personal anges nu Helsingborg. Apple anger inte Helsingborg som placeringsort för alla de tjänster som utlysts i platsannonserna, men genom att logga in i Apples rekryteringssystem och söka en tjänst får man information om att Helsingborg är placeringsort för tjänsten. Vidare har Apple skickat ut en inbjudan till ett rekryteringsevenemang som anordnas på Hotell Mäster Johan i Malmö. Evenemanget anordnas den 23 och 26 april.

Köpcentrumet Väla pekas ut som en möjlig plats av Allt om Mac. Det har i dagsläget 180 butiker och är placerat en bit utanför centrala Helsingborg.

Precis som Malmö har Helsingborg täta och goda kommunikationer med Danmark. Färjetrafiken över Öresund tar resenärer mellan Helsingborg och Helsingör på drygt tio minuter. Stadsbussar går från centrala Helsingborg, där också färjorna till och från Helsingör har sina terminaler, till Väla Köpcentrum varje kvart.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
27 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.