Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gratis-appen Elementa tränar upp huvudräkning

I samarbete med Mattecentrum har utvecklaren Parama släppt den nya IOS-appen Elementa där man kan tävla i huvudräkning mot hela världen.

Enligt en rapport från Skolverket klarade inte 17 procent av eleverna i årskurs 9 det nationella provet i matematik. För att försöka råda bot på det har app-utvecklaren Parama i samarbete med Mattecentrum utvecklat appen Elementa. I appen kan användaren tävla mot andra användare i huvudräkning och samtidigt träna upp sina kunskaper i #matematik.

– Mattecentrum är glada över att matematiken tar en större plats i folks vardag. För oss är det viktigt att framhäva det intressanta i matematiken på ett lekfullt och roligt sätt, säger Johan Wendt, grundare och ordförande på Mattecentrum.

Namn
Elementa
Pris
Gratis
Krav
Iphone 3GS eller senare, IOS 5.1 eller senare.
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.