Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Varje gåva räknas

Jailbreak-utvecklare donerar intäkter till cancerforskning

Utvecklaren Filippo Biga har precis släppt ett nytt tillägg för upplåsta IOS-enheter med roliga animerade ikoner för hemskärmen i IOS. Intäkterna från tillägget går inte till Biga själv utan doneras oavkortat till barncancerforskningen.

Filippo Biga är själv inte utvecklare av några verktyg för att låsa upp IOS-enheter, men han drar däremot nytta av att de finns genom att släppa egna programvaror som i normala fall inte hade tillåtits säljas via App Store.

Ett nytt tillägg heter Livelyicons och ger dig animerade och förhoppningsvis underhållande ikoner på din hemskärm i din IOS-enhet. Priset är drygt tolv kronor och utvecklaren Filippo Biga kan knappast anklagas för att vara särskilt girig. Intäkterna som blir kvar efter att skatt och avgifter till Paypal dragits, vilket motsvarar drygt hälften av försäljningspriset, donerar Biga oavkortat till barncancerforskning.

I ett blogginlägg skriver Biga att "Forskning inom detta område är viktigt, men många inser inte hur viktigt förrän de ställs inför att deras egna barn drabbas av cancer" .

Livelyicons kräver IOS 6 och en upplåst Ipad, Iphone eller Ipod Touch med Cydia installerat.

Skriven av Joacim Melin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.