Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Film om Wikileaks påbörjad

Dreamworks har påbörjat inspelningen av en film om Wikileaks som får titeln The Fifth Estate. Julian Assange spelas av Benedict Cumberbatch som just nu verkar finns med i allt.

Början av Wikileaks historia när sajten släppte läckta diplomatiska dokument som de fått från Bradley Manning har visat sig vara högintressant för filmvärlden. Dreamworks säger att de har börjat filma på The Fifth Estate där Benedict Cumberbatch spelar Julian Assange, rapporterar The Verge.

Dreamwork regissör Bill Condon säger i ett pressmeddelande att de "spårar de tidiga dagarna av Wikileaks och filmen kulminerar i släppet av en serie kontroversiella och historieändrande informationsläckor. Vi vill utforska komplexiteten och utmaningarna i öppenhet som finns i informationsåldern och, hoppas vi, liva och berika diskussionerna Wikileaks startat."

Cumberbatch är känd från bland annat serien Sherlock där han spelar Sherlock Holmes i moderna London. Daniel Brühl var med i Inglourious Basterds och spelar Daniel Domscheit-Berg, en aktivist och tidigare talesperson för Wikileaks.

Riktiga Domscheit-Berg har skrivit Inside Wikileaks: My Time with Julian Assange at the World's Most Dangerous Website, en av de två böckerna som The Fifth Estate bygger på. Filmen kommer att följa hans karaktär genom berättelsen. Regissören Bill Condon filmade senaste båda Twilight: Breaking Dawn-filmerna. Premiärdatumet är satt till 15 november 2013.

The Fifht Estate. Benedict Cumberbatch (vänster) spelar Julian Assange och Daniel Brühl spelar Daniel Domscheit-Berg. Foto: Frank Connor

Skriven av
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.