Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pricerunner listar mest eftersökta teknikprylarna

Jämförelsesajten Pricerunner berättar vilka som är de populäraste sökningarna på sajten den sista veckan inför jul. Apple har inte mindre än fyra produkter på topp tio-listan.

Det är teknik som finns överst på listan över vad besökare hos Pricerunner söker efter nu innan julen. Surfplattor, spelkonsoler och telefoner tar hem topplaceringarna.

– Vi tror visserligen att hörlurarna kommer att sälja i högre volym än tidigare år, men vår sökstatistik ger en stark indikation på vad som egentligen kommer att bli de populäraste julklapparna under granen. Surfplattan är en het kandidat och ser nu ut att kamma hem förstapriset, säger Stefan Ny, marknadschef på Pricerunner i ett pressmeddelande.

Här är den kompletta topp tio-listan från Pricerunner julen 2012:

  1. Apple Ipad 4 16 GB

  2. Apple Ipad 2 16 GB Svart

  3. Sony Playstation 3 Slim 500 GB

  4. Apple Iphone 5 16 GB

  5. Nintendo Wii White

  6. Samsung Galaxy S III 16 GB

  7. Samsung Galaxy Tab 2 10.1 16 GB

  8. Apple Iphone 4 8 GB

  9. Microsoft Xbox 360 Slim (250 GB)

  10. Nintendo Wii U Premium

Det är inte förrän på plats 20 som något annat än spel, telefoner och surfplattor återfinns. Där hittar vi en kaffebryggare som enligt Pricerunner varit en populär julklapp i många år. Årets juklapp, hörlurarna, finns på plats 21.

Foto från Flickr/Ahenobarbus.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.