Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya bilder av Steve Jobs yacht

UPPDATERAD. In i det sista arbetade Steve Jobs med att bygga en yacht. Den har fått namnet Venus och ligger i Aalsmeer, Nederländerna enligt nytagna bilder.

Den nederländska sajten Onemorething visar upp nya bilder av Steve Jobs yacht Venus. Fartyget har byggts vid skeppsvarvet Koninklijke De Vries. Steve Jobs familj, änkan Laurene och barnen Reed, Erin och Eva var med på invigningen.

Arbetarna fick var sin iPod shuffle av Jobs-familjen som tack.

I biografin om Steve Jobs står det att han in i det sista arbetade med sitt båtbygge tillsammans med den franska designern Philippe Starck. Totalt har det tagit sex år att utforma och konstruera yachten.

Yachten är mellan 70 och 80 meter lång och byggd i aluminium. Den kontrolleras från sju 27 tums iMac.

Om familjen kommer att använda yachten är ännu inte känt, men den kommer att fraktas till USA.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.