Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Shoppa på AppleStore & Mecenat och bidra till 99mac

Handla på AppleStore och ge kostnadsfritt bidrag till 99mac

99mac:s sponsorer AppleStore och Mecenat/CSN-kortet ger ett litet bidrag till 99mac när du använder nedanstående länkar innan ett köp. Ikväll lanseras troligen en hel del roliga grejer och vi skulle bli jätteglada om du klickar på nedanstående länkar innan du gör ditt köp. Då får vi en liten procent på köpesumman i bidrag och det kostar inte dig ett öre - en bra affär eller hur!

Mecenat / CSN-kortet erbjuder 10% rabatt på Apples datorer och iPods och hela 50% rabatt på mjukvara. Klicka på länken nedan och läs mer!

Handla på AppleStore

Handla med 10% rabatt på Mecenat

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.